14 april 2016

Dinsdag 23 maart 2016 hebben een aantal leerlingen/leerkrachten een voorstelling van de musical 'De 3 musketiers' opgevoerd.

3 Musketiers

Het verhaal:

D’artagnan een jonge man uit de Gascogne trekt tegen zijn vaders wensen in richting parijs om zijn droom waar te maken.  Hij wil musketier van koning Lodewijk XIII worden. Op zijn reis naar musketierschap beleefd hij een groot avontuur. Dit avontuur eigenlijk helemaal veroorzaakt door kardinaal de richelieu de ‘’trouwe’’ rechterhand van Lodewijk XIII. De kardinaal wil namelijk het land zelf regeren.  In dit geschetste avontuur ontmoet hij de 3 musketiers Athos,Portos en Aramis. Met hen vecht hij samen tegen de kwaadaardige intenties van richelieu. Op de reis ontmoet hij ook een meisje genaamd ‘Constance’. Dit blijkt de liefde van zijn leven.

Recensie:

Als eerste wil ik graag zeggen dat de uitvoering van de musical praktisch gezien probleemloos verliep. (Complimenten aan de backstage-crew) Ten tweede zou ik willen zeggen dat het een prachtige voorstelling was. Het verhaal werkt gewoonweg perfect vertolkt. Hoe men zang en dans in het verhaal verwerkt heeft is praktisch identiek aan het origineel. Al met al een prachtige voorstelling om bij te wonen.

Luc Vullings,

Actief studentenraadslid