21 oktober 2015

In december 2013 stelde ik mij kandidaat voor de Studentenraad om de studenten van Gilde Opleidingen te vertegenwoordigen

Mijn kans

Met name was mijn doel om het leerklimaat te verbeteren, zodat leerlingen zich prettig en veilig voelen om te leren en zo het beste uit zichzelf te  halen.  Ook wilde ik graag de roosters verbeteren,  omdat er vaak problemen  mee zijn.

Ik ben toen als vice-voorzitter gekozen van  de Studentenraad en dit heb ik twee jaar gedaan wat ik echt superleuk vond.   Dus natuurlijk greep ik meteen mijn kans toen ik hoorde dat de voorzitter Yassine Mighiss  het voorzitterschap wilde overdragen.

Ik ben ervoor gegaan en ik vind het een eer en  ook erg leuk dat ik ben verkozen tot voorzitter van de Studentenraad.  Het is ook een beetje spannend,  maar samen met de Raad ga ik ervoor dat Gilde Opleidingen een school is,  waar iedere student zich veilig kan voelen en kan leren op zijn/haar eigen manier. Zo heeft iedereen de kans om een beroep te leren wat leuk is, wat bij  je past en waarmee je mee kunt draaien in de maatschappij.

Tiffany Ben Salah,

voorzitter