30 maart 2015

Om reclame te maken voor de tussentijdsde verkiezingen heb ik met Blandine Isunga (ook van de Studentenraad) een presentatie gegeven in twee klassen op de locatie Groenveldsingel te Venlo.

Gewoon uitleggen wat we allemaal doen. Natuurlijk heb ik uitgelegd wat mijn motivatie is om in de Raad te zitten, maar ook dat we er juist zijn om wat te doen voor alle studenten. Daarom overleggen we regelmatig met het College van Bestuur om zaken te bespreken en mogelijk ook te veranderen die voor ons belangrijk zijn.

We zijn voor een periode van twee jaar gekozen en krijgen een vergoeding voor bezochte vergaderingen. Het belangrijkste is dat het voor mezelf leerzaam is, omdat je leert presenteren en meepraten over belangrijke onderwerpen van onze school. Een extra meevaller is dat lid van de Studentenraad goed voor mijn toekomst is, omdat het goed staat op mijn CV.

Christian Leyten, lid Studentenraad